Reviews

Hoe is het om met mij te werken of een voorlichting van mij te krijgen?
Lees het hieronder!

“Regelmatig werken wij samen met Maik als ervaringsdeskundige. Zijn verhaal is een toevoeging aan onze trainingen en maakt het voor de deelnemers tastbaar, waardoor er verbinding ontstaat tussen theorie en praktijk. Wat knap aan Maik, is dat hij aansluit bij de mensen die hij voor zich heeft. Dit kunnen professionals zijn, maar ook mensen met een beperking, ongeacht hun leeftijd. Maik praat makkelijk en stelt de groep op hun gemak, zodat zij uitgenodigd worden om vragen te stellen.”

Christel van der Horst, mede-eigenaar Expertisecentrum Fabriek69

Logo Fabriek69

“Tijdens de masterclass seksuele gezondheid van Fabriek69 gaf Maik een training over seksualiteit en genderdiversiteit. Maik vertelt zijn verhaal op een heel open, toegankelijke manier en is in staat om de vele onderdelen van zijn verhaal mooi en begrijpelijk weer te geven. Tijdens de training sluit hij goed aan bij het publiek dat voor hem zit en door zijn open houding voelen mensen zich gemakkelijk en vertrouwd. Hierdoor komt er een mooi gesprek op gang, dat heel waardevol is tijdens een training. Mensen durven vragen te stellen die ze soms ongemakkelijk of spannend vinden, Maik reageert hier heel open en fijn op. Een training van Maik laat zien dat persoonlijke verhalen een enorme kracht zijn en noodzaak om een onderwerp als seksualiteit of genderdiversiteit bespreekbaar te maken. Maik geeft professionals de juiste mix tussen kennis, kunde en het delen van zijn verhaal.”

Ymke Kelders, casemanager bij Expertisecentrum Rutgers

Logo Rutgers

Interesse? Ik plan graag een kosteloos en vrijblijvend telefonisch gesprek om de vraag in kaart te brengen en te kijken wat ik voor je kan betekenen.